Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palaz a chemat primarii de pe litoral sa sprijine autoritatile statului

ro

24 Apr, 2010 19:04 1091 Marime text
Prezent la lucrările seminarului „Urbanismul şi turismul durabil, o provocare pentru relansarea litoralului românesc", prefectul Constanţei Claudiu Palaz a ţinut să sublinieze importanţa colaborării dintre autorităţile publice locale şi instituţiile statului pentru relansarea litoralului.

„Cred că acţiunea de la BTT de săptămâna aceasta a fost un real succes şi a dovedit că nepăsarea duce la distrugerea litoralului. Legislaţia actuală vine în sprijinul nostru, dar dacă există lacune în acest sens, sunt convins că putem crea un cadrul legal pentru sprijinirea acţiunilor de reablitare a litoralului", a declarat Palaz, care a solicitat sprijinul primarilor de pe litoral pentru remedierea fiecărei dintre probleme.

„Sunt probleme specifice fiecărei staţiuni. Rugămintea mea este ca, în momentul în care autorităţile statului vă solicită sprijinul, să vă daţi tot concursul, mai ales în ceea ce priveşte proprietarii construcţiilor ilegale", le-a cerut Palaz primarilor prezenţi: Nicolae Iustin Urdea, Mihai Claudiu Tusac, Mugur Mitrana, Traian Cristea, Ovidiu Brăiloiu, Nicolae Stan.

M.D.M.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii