Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pachete cu ţigarete de contrabandă, confiscate în Constanţa

ro

24 Jun, 2015 12:44 1668 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat pe raza municipiului Constanţa o persoană de sex masculin care transporta 288 de pachete cu ţigarete de contrabandă fără documente justificative.
 
Astfel, ieri, în jurul orei 09.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial PF Constanţa au acţionat pe linia combaterii contrabandei cu produse din tutun în zona de competenţă.



Astfel, pe raza unei pieţe agroalimentare din municipiul Constanţa, a fost identificat cetăţeanul român O.N., în vârstă de 44 ani, domiciliat în judeţul Constanţa, care transporta în bagajele personale 288 pachete cu ţigarete netimbrate, respectiv cu timbru de R. Moldova, din mărcile Ashima, Ritm şi MM Slims.

Bărbatul în cauză a declarat că a achiziţionat pachetele cu ţigarete (5.760 bucăţi) de la o persoană necunoscută cu scopul de a le revalorifica.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de ţigarete, în valoare aproximativă de 2.880 lei şi au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii