Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Omul carte”, la şcoala „BP Haşdeu” Constanța. Va fi prezent cântăreţul Mihai Trăistariu

ro

08 Dec, 2015 17:46 2528 Marime text
Mâine, la sediul şcolii „BP Haşdeu” Constanța se va desfășura proiectul „Omul carte”, ce are drept scop dezvoltarea personală a elevilor prin dialogul acestora cu persoane din domenii de activitate diferite cu intenţia de a oferi modele de urmat în viitor.
 
Fiecare „Om Carte” va interacționa cu 25-30 de elevi. Argumentul acțiunii constă în faptul că toţi copiii simt nevoia să iasă în evidenţă, să copieze comportamentul adulţilor, aşa că îşi aleg modele pe care încearcă să le imite.  
 
Pentru elevii din ciclul primar acțiunea va începe la ora 10.00. Din personalitațile prezente, preponderent vor fi cadre medicale care vor aduce elevilor un plus de informații din sfera educației pentru sănătate. Vor fi prezenţi şi Vasile Cristina, de la Serviciul Rutier Constanța, ofițerul Sorin Pădureţu, Cornel Peleanu, manager operațiuni portuare, judecătoarea Monica Tănase, Elena Frâncu, vicecampioană mondială la handbal,
 
Pentru ciclul gimnazial activitatea va începe la ora 13.00. Vor fi prezenţi, printre alţii, scriitoarea Vera Cordonescu, solistul de operă Răzvan Săraru, cântăreţul Mihai Trăistariu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii