Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Școala Gimnazială nr. 12 „B. P. Hasdeu“ Constanța, campioană județeană la ONSS, în întrecerea de volei a băieților (GALERIE FOTO)

ro

18 Feb, 2023 00:00 2946 Marime text

 
  • Campioana județeană este pregătită de prof. Viorel Prejbeanu.
 
Competiția județeană Constanța de la volei băieți, categoria gimnaziu, de la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, i-a revenit echipei Școlii Gimnaziale nr. 12 „B. P. Hasdeu“ Constanța, care s-a calificat astfel la faza interjudețeană a întrecerii.
 
Evenimentul sportiv ONSS este organizat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța. La volei băieți gimnaziu, Școala Gimnazială nr. 12 „B. P. Hasdeu“, campioana județeană, a fost urmată pe podium de formația Liceului Teoretic „Decebal“ Constanța (locul 2) și de cea a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“ Constanța (locul 3), în timp ce poziția a patra i-a revenit echipei Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza“ Constanța.
  
Campioana județeană este pregătită de prof. Viorel Prejbeanu. „Băieții au evoluat foarte bine. Au avut ambiție și disciplină și au dovedit spirit de echipă. Mergem optimiști la faza interjudețeană, de la Focșani, programată în intervalul 20 - 23 aprilie“, a declarat prof. Viorel Prejbeanu. Echipa Școlii 12 a învins cu 2-0 atât Liceul „Decebal“, cât și Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“. Din lotul echipei campioane au făcut parte Luca Dinu, Darius Mînzală, Mihai Chicheluș, Ionuț Țapu, Andrei Drăgan, Ștefan Olteanu, Eric Petcu, Mihai Dănălache, Gean Amet, George Dima, Rareș Șerban, David Serbușcă, Mihai Rusu și Vlad Rădoi.
  
PRECIZĂRI:
  
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Şcoala nr. 12 „B. P. Hasdeu“)
 
Citește și:
 
Interviu online cu Bianca Jeileanu și Amira Nicola
„Voleiul se joacă întâi cu sufletul și mintea. Capul sus, totul merge înainte!“ (GALERIE FOTO)

 
Micile voleibaliste de la CS Laguna „B. P. Hasdeu“ Constanţa, pe podium la Kids Volleyball Festival 2021 (GALERIE FOTO)
 
S-a calificat la turneul semifinal
Echipa de volei a Şcolii 12 „B.P. Hasdeu“ Constanţa, campioană judeţeană la ONSS (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii