Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Bărbat decedat Şi-a găsit sfârşitul într-un canal termic, pe aleea Cameliei din municipiul Constanţa

ro

02 Jan, 2015 10:16 1916 Marime text
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au fost solicitaţi pe aleea Cameliei din municipiul Constanţa. Din primele date, o persoană a căzut într-un canal al punctului termic 118.

La locul incidentului a ajuns o autospecială din cadrul Detaşamentului de Pompieri Constanţa Oraş. La faţa locului a fost descoperit un bărbat de aproximativ 60 de ani, decedat şi neindetificat.

UPDATE, ora 10.55
Intervenţia pompierilor militari s-a încheiat. Militarii au ridicat persoana inconştientă din canal şi au predat-o echipajului medical ajuns la faţa locului. Din păcate, medicii nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului. Din primele date, se pare că este vorba despre un om al străzii. Trupul persoanei în cauză va fi depus la Morga Cimitirului Central pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii decesului. În cauză, poliţiştii au deschis o anchetă.

UPDATE, ora 11.05
Conform directorului comercial al RADET, Eugen Ionescu, bărbatul a fst descoperit într-un cămin al unui punct termic ce aparţine CET. Din câte se pare, bărbatul, om al străzii, se adăpostise în canal de frigul de afară. Aceasta este o practică des întâlnită a persoanelor fără adăpost, care înceracă să fugă din calea frigului cumplit de afară.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii