Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Motociclu Aprilia furat din Italia, descoperit în Constanţa de poliţiştii de frontieră

ro

23 May, 2014 10:26 3051 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul IPJ Constanţa, au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autovehicule furate, depistând un motociclu Aprilia furat din Italia, cu o valoare de aproximativ 1.500 de euro.
Potrivit oamenilor legii, „în data de 22.05.2014, în jurul orei 16.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial PF Constanţa, în cooperare cu poliţişti din cadrul IPJ Constanţa, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, identificând un motociclu marca Aprilia model Piagio TD, fără numere de înmatriculare, despre care deţineau informaţii că este furat“.
Conducătorul auto, un cetăţean român în vârstă de 40 ani, domiciliat în oraşul Năvodari, a declarat că a achiziţionat motociclul de la un alt cetăţean român, fără a cunoaşte că acesta figurează ca fiind furat.
Motociclul, evaluat la aproximativ 1.500 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă în vederea continuării cercetărilor, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.
Bărbatul în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire prin „primirea, dobândirea, transformarea ori înlesnirea valorificării unui bun, de către o persoană care fie a cunoscut, fie a prevăzut din împrejurările concrete că acesta provine din săvârşirea unei fapte prevăzute de legea penală, chiar fără a cunoaşte natura acesteia”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270 din Codul Penal, reiese din informarea oamenilor legii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii