Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Iacob Ridzi, „apel disperat” pentru ministrul Justiţiei

ro

04 Mar, 2015 11:03 863 Marime text
Fostul ministru Monica Iacob Ridzi îi „cere” ministrului Justiţiei să meargă în penitenciare şi să vadă condiţiile în care stau deţinuţii, spunând că sistemul medical din închisori nu este bine gândit şi că pentru un om bolnav ca ea condamnarea la închisoare este condamnare la moarte, conform Agerpres.

Fostul ministru al Tineretului și Sportului, Monica Iacob Ridzi, condamnată la cinci de închisoare pentru abuz în serviciu, susține într-o postare pe blogul personal că starea sa de sănătate s-a înrăutățit și că are nevoie de investigații medicale urgente, deoarece suferă de boli grave.

"Sunt două săptămâni de când sunt în penitenciar dintr-o gravă eroare judiciară, două săptămâni de chin, de umilinţă, de durere, de suferinţă. Două săptămâni în care m-am simţit tot mai rău, două săptămâni în care medicul penitenciarului - o doamnă căreia nu am ce să-i reproşez - văzând cât îmi este de rău, a făcut eforturi să mă trimită la un spital pentru investigaţii ce îmi sunt urgente şi necesare având în vedere bolile grave de care sufăr", scrie Monica Iacob Ridzi, mai notează sursa citată.

Sursa foto: radiotimisoara.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii