Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Justiţiei Raluca Prună și procurorul general Tiberiu Niţu, despre scandalul coloanelor oficiale

ro

27 Jan, 2016 15:50 1406 Marime text
 
Ministrul Justiţiei Raluca Prună a anunţat, astăzi, că va purta o disucţie în cursul acesti ziel cu procurorul general Tiberiu Niţu, despre dosarul lui Gabriel Oprea în care este menționat.
 
„Nu am vorbit cu procurorul general. Vorbesc astăzi cu procurorul general. Îmi rezerv dreptul de a face declaraţii, dacă este cazul, după ce discut cu domnia sa”, a declarat Raluca Prună, potrivit româniatv.net.
 
„Nu am facut o analiza preliminara pe care sa o pot comunica presei. Lucrez la acest lucru. Am fost la Consiliul JAI. Lucrurile au survenit in weekend. Există un comunciat DNA. Cred ca rigoarea ne cere sa discutam mai intai cu acea persoana. Discut astăzi cu procurorul general, imi termin analiza si voi iesi public cand voi avea ceva de spus. Acum nu am nimic de spus”, a mai completat ministrul, conform aceleiași surse.
 
Vă reamintim, că procurorul general Tiberiu Nițu ar fi beneficiat de aproximativ 700 de deplasări însoțit de coloana oficială, din aprilie 2014 până în octombrie-noiembrie 2015.
 

Citește și: Procurorul general Tiberiu Nițu ar fi beneficiat de aproximativ 700 de deplasări cu coloană oficială


Sursa foto: profit.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii