Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre „Dacă doream să am o afacere în port, ce m-ar fi împiedicat? Nu sunt ai noștri la Guvern?”

ro

19 May, 2014 19:29 1965 Marime text
Întrebat dacă are vreun interes în Portul Constanţa, primarul Constanței Radu Mazăre a declarat astăzi că dacă ar fi vrut să aibă vreo afacere în port nu l-ar fi putut împiedica nimeni, adăugând: „Nu sunt prieten cu Șova, nu sunt ai noștri la guvern?”, scrie Realitatea.net.

„Puteți să mă suspectați de orice, inclusiv că merg pe tocuri. Dacă doream să am o afacere în port, ce m-ar fi împiedicat să o fac, mai ales acum? Nu sunt prieten cu Șova, nu sunt ai noștri la guvern? Că așa se fac afacerile în port, când sunt ai noștri la guvern”, a afirmat Mazăre, care a susţinut că nu a avut, nu are și nu va avea afaceri personale în Portul Constanța.

Edilul a făcut aceste declaraţii la finalul întâlnirii pe care a avut-o cu o delegație a Federației Naționale a Sindicatelor Portuare, care se opune ca statul să piardă pachetul majoritar de acțiuni la Portul Constanța, prin transferul altor 13% din acţiuni către Consiliul Local Constanța .

Amintim că întâlnirea dintre Radu Mazăre și sindicaliștii din Portul Constanța nu a ajuns la rezultat.

Aproximativ 300 de angajaţi din Portul Constanţa au protestat timp de două ore, luni dimineaţă, în faţa sediului Administraţiei Porturilor Maritime.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii