Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Liviu Dragnea, la Instanța supremă

ro

06 Sep, 2016 09:31 1095 Marime text
Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat în această dimineață la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde are loc primul termen în dosarul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu, în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman.
 
"E scrutinul și dosarul" — au fost singurele cuvinte spuse de Liviu Dragnea la intrare în sediul instanței, transmite Agerpres.
 
Liderul PSD a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârșirea, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, a infracțiunilor de instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual.
 
Conform DNA, Dragnea a intervenit pentru menținerea în funcție și plata drepturilor salariale pentru două angajate de la DGASPC Teleorman, deși știa că acestea lucrau de fapt în cadrul organizației PSD Teleorman.

 
UPDATE

Liviu Dragnea s-a prezentat, astăzi, la Curtea Supremă, în primul termen al dosarului în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi la fals intelectual, în legătură cu angajarea a două membre de partid la DGASPC Teleorman, magistraţii dispunând o amânare până la ora 17.00
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii