Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liceul Teoretic Internațional de Informatică sărbătorește 20 de ani (galerie foto)

ro

29 Oct, 2014 13:28 2233 Marime text
Foarte mulți prieteni au fost ieri, alături de Liceul Teoretic Internaţional de Informatică la aniversarea a 20 de ani de activitate în România a Instituţiilor de Învăţământ Lumina și, în același timp, 20 de ani de activitate a liceului din Constanța. Pe lânga elevi, profesori, părinţi şi reprezentanti ai Lumina Instituţii de Învăţământ,  au onorat cu prezenţa reprezentanţi ai sistemului educaţional din Constanța, oameni de afaceri, artisti.
 
“Lumina Institutii de Invatamant s-a infiintat in anul 1994 la Constanta in baza protocolului semnat cu Ministerul Educatiei Nationale ca urmare a scrisorii de recomandare din partea autoritatilor din Republica Turcia si a cererii oamenilor de afaceri turci si romani. An de an ne-am extins activitatea, iar elevii Lumina Institutii de Invatamant au obtinut succese remarcabile la olimpiadele nationale si internationale.
 
Cu aceasta ocazie au fost premiati fosti directori ai Liceului International de Informatica, care au investit din timpul și resursele lor pentru a facilita dezvoltarea individuala a fiecarui elev si pentru a le crea un mediu de studiu sănătos, sigur și stabil: Acmola Ghiuner, profesor de romana, director 1997 – 2000, Barbu Octavian, profesor de biologie, director 2000 – 2008, dar și Ali Beyazit, Vicepresedintele Uniunii tatarilor din Romania, Sabit Danis, om de afaceri, care ne-a oferit sprijinul de la deschiderea primei scoli si pana astazi și Mutalip Sukran”, se spune în comunicatul de presă remis redacţiei de Biroul de comunicare al Liceului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii