Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La ultima întâlnire din an Aleşii judeţeni au fost colindaţi înaintea şedinţei extraordinare

ro

22 Dec, 2014 12:10 971 Marime text
Aleşii judeţeni au fost colindaţi de mai multe grupuri de colindători. Printre aceştia, s-au aflat şi micuţii de la Casa de Copii Rotterdam din Constanţa. Aleşii CJC au fost colindaţi şi de un grup de copii cu implant cohlear, din cadrul Asociaţiei „Să auzim Glasul Mamei”. De asemenea, şi un cor al Arhiepiscopiei Tomisului a venit la sediul CJC cu colindul.
 
Fiind ultima întâlnire din anul 2014, toţi consilierii judeţeni au primit tradiţionale daruri de Crăciun, daruri reprezentate de agende şi calendare.
 
Amintim că, de la ora 12.00, în Sala „Remus Opreanu“ din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Judeţean Constanţa, are loc o şedinţă extraordinară de Consiliu Judeţean. În cadrul şedinţei, aleşii vor vota pentru rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2014 al următoarelor instituţii: Teatrul de Copii şi Tineret Constanţa „Căluţul de Mare”, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Constanţa, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Delfinul” Constanţa, Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Agigea şi Direcţia Publică Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Constanţa. Nu în ultimul rând, va fi supus votului şi proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului judeţean pe anul 2014.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii