Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ioan Oltean, la mâna deputaților

ro

09 Dec, 2015 00:19 1540 Marime text
 
Camera Deputaţilor va decide, miercuri (9 decembrie), dacă aprobă sau nu cererea DNA de reţinere şi arestare preventivă a deputatului Ioan Oltean, acuzat de procurorii DNA de trafic de influenţă şi complicitate la abuz în serviciu.
 
Din acest motiv, fostul lider PDL le solicită colegilor săi să nu aprobe cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi să constate că nu există motive temeinice pentru măsurile privative de libertate, întrucât procurorii îşi întemeiază acuzaţiile pe un denunţ "lacunar şi contradictoriu, în comparaţie cu declaraţia dată ulterior de denunţător şi învederează o situaţie de fapt diferită de cea descrisă în declaraţie, cât şi de cea reţinută de către organul de urmărire penală".
 
Acest aspect este pus în atenţia parlamentarilor prin concluziile scrise întocmite de avocata Crenguţa Dascălu din Baroul Bucureşti, în calitate de apărător al lui Ioan Oltean, şi depuse la Camera Deputaţilor – Comisia Juridică.
 
Pe de altă parte, deputatul Ioan Oltean şi Crinuţa Dumitrean au fost fotografiaţi în biroul şefei ANRP, în ipostaze indecente, după cum au susţinut procurorii DNA. Pozele au fost ataşate la dosarul trimis de procurori la Parlament, odată cu cererea de avizare a reţinerii şi arestării preventive a lui Oltean, dar şi judecătorilor care au decis arestarea preventivă a Crinuţei Dumitrean.
 
Ioan Oltean a mărturisit, marţi seară, la România TV, că "poze există, dar nu sunt defăimătoare".
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii