Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
12:47 17 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Hans Klemm, la cea de-a patra reuniune a Task Force-ului România-SUA

ro

23 Nov, 2015 18:50 790 Marime text
În decursul zilei de astăzi, a avut loc cea de-a patra reuniune a Task Force-ului pentru implementarea „Declaraţiei Comune privind Parteneriatul Strategic pentru Secolul XXI între România şi Statele Unite ale Americii”, la sediul Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

La eveniment, organizat în parteneriat cu Ambasada SUA la Bucureşti, au participat ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, precum şi reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale, ministerelor, instituţiilor şi agenţiilor specializate din România, cu responsabilităţi în implementarea Declaraţiei Comune.

S-a discutat despre stadiul cooperării bilaterale România-SUA. Hans Klemm a apreciat faptul că obiectivul dezvoltării dimensiunii economice este asumat de partea română la cel mai înalt nivel şi a menţionat că programul de guvernare al noului guvern român creează toate premisele necesare  pentru materializarea acestuia. 

Ulterior sesiunii plenare, au mai avut loc, la sediul MAE, consultări pe probleme de securitate, fiind abordate în profunzime aspectele bilaterale, precum şi unele teme euro-atlantice şi regionale.  

Sursa foto: b1.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii