Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Goldbach se retrage din România

ro

26 Aug, 2014 21:51 1807 Marime text
Compania Internațională Goldbach Group a anunțat că se vare trage de pe piașa românească din cauza condițiilor economice nefavorabile. Goldbach Grpup se ocupă de vânzarea spațiilor de publicitate. De asemnea, reprezentanții companiei au anunțat că se vor adopta noi direcții   strategice la nivelul Europei Centrale și de Est, scrie paginademedia.ro.

Goldbach Group a mai hotărât retragerea de pe pieţele din Rusia şi Cehia, externalizarea business-ului de agenție interactivă din Polonia şi revizuirea, până la sfârşitulanului în curs, a activităţii din zona Adriatică. Totodată, managementul din România și reprezentanții Goldbach Group au iniţiat procedurile prin care să asigure continuitatea business-ului din România şi să dezvolterelaţiile cu partenerii din piaţă, agenţiile şi clienţii de publicitate. 
 
Goldbach România este specializată în reprezentarea în vederea vânzării spaţiilor publicitare ale canalelor media locale și regionale fiind lider de piaţă pe acest segment cu un portofoliu ce cuprinde peste 71 de staţii radio locale şi regionale, 46 de staţii TV locale și 52 publicații locale. De asemenea, Goldbach România este o regie de publicitate online cu peste 80 de site-uri reprezentate acoperind p gamă argă de arii de interes: ştiri, auto, lifestyle, femei, business, it, jocuri, imobiliare, etc.

Sursa foto: productionparadise.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii