Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gihan Eserghep, directorul Metropolitan, invitat la emisiunea „În arenă”, pe Litoral TV

ro

03 Oct, 2013 12:21 3908 Marime text
Vezi cine vine la „Drumuri spirituale”

Astăzi, în cadrul emisiunii „Drumuri spirituale” realizată de Codruţ Burdujan de la ora 16:30 pe Litoral TV, este invitat preşedintele UDTTMR - Filiala Constanţa, Elvis Ismail, care va discuta despre activităţile comunităţii turco-tătare din Constanţa.

Vezi cine vine „În arenă”

Astăzi, în cadrul emisiunii „În arenă” realizată de Lavinia Siclitaru de la ora 17:30 pe Litoral TV, sunt invitaţi primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu şi reprezentantul unei firme de transport, Gihan Eserghep, care vor discuta despre situaţia creată de restricţionarea traficului pe podul de la Agigea.

Descentralizarea administrativă analizată la „Radiografia Zilei”

Care este viziunea vicepremierului Liviu Dragnea privind descentralizarea administrativă, ce noi atribuţii vor reveni în sarcina aleşilor locali, cum se vor achita de sarcini primarii în contextul bugetelor locale insuficiente şi care-i varianta agreată de aleşii liberali sunt doar câteva dintre aspectele ce vor fi abordate în ediţia din această seară a emisiunii „Radiografia Zilei” realizată de Mihaela Ciorbaru. Subiectele vor fi dezbătute împreună cu primarul oraşului Techirghiol şi preşedinte al Ligii aleşilor locali din PNL, Adrian Stan.
Telespectatorii pot să intervină în direct, la numerele de telefon afişate pe ecran, pentru a-şi exprima opiniile pe marginea acestei temă.
Emisiunea poate fi urmărită cu începere de la ora 20.30 pe Litoral TV.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii