Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO + TEXT Președintele PUSL, Cristian Popescu Piedone alături de Gihan Eserghep, candidatul partidului la Primăria Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

09 Nov, 2023 18:21 2218 Marime text
Organizația Județeană PUSL Constanța anunță că președintele Executiv al PUSL la nivel național Cristian Popescu Piedone a efectuat astăzi o vizită la câteva filiale de partid din județul Constanța.

Astfel, de la ora 16.00, Comuna Tuzla, Centrul pentru tineret, a avut loc prezentarea candidatului PUSL - Gheorghe Nebunu- pentru funcția de primar al localității. 

De la ora 18.00, în Municipiul Constanța,  Complexul Melody Mamaia, are loc prezentarea candidatului PUSL - Gihan Eserghep - pentru funcția de primar al localității.

De la ora 19.00 la Complex Melody, o conferință de Presă va fi susținută de către Cristian Popescu Piedone. 

UPDATE: 1

Cristian Popescu Piedone a ajuns la evenimentul de la Complexul Melody cu ... o mătură pentru a face curat. 

La eveniment s-au adunat mai mulți susținători ai partidului. 

Alături de Cristian Popescu Piedone stă deputatul Grațiela Gavrilescu, fost ministru al Mediului. 

UPDATE: 2

A luat Florentin Chiforeanu cuvântul care a prezentat invitații la eveniment, după care i-a dat cuvântul lui Daniel Ionașcu. 

Ionașcu face baie de mulțime în discurs și spune ca e aici pentru a lansa un candidat la Constanța pentru ca e vremea sa se deștepte românii. 

El spune că trebuie făcute fapte bune și că tinerii au acces în partid indiferent dacă sunt la Tulcea sau la Tuzla și ca poate sa comunice cu membrii de partid. 

“Dacă această seară rămâne cu acest gând e suficient - niciodată nu am putut singur nimic! Împreună putem să ne mișcăm țara” - a mai adăugat Daniel Ionașcu. 


A luat cuvântul deputatul Grațiela Gavrilescu. 

“Ați venit să ne cunoașteți, pe noi cei care conducem PUSL, dar nu în ultimul rând pe cei care sunt aici, pe Florentin Chiforeanu - președintele PUSL  Constanța și pe Gihan Eserghep - candidatul la primăria Constanța. Grațiela a spus ca oamenii care au înființat partidul și-a dorit să adune oameni care vor să facă o schimbare“ - a precizat Grațiela Gavrilescu.  


UPDATE: 3


A luat cuvântul Cristian Popescu Piedone. 

Piedone i-a dat matura și fărașul lui Gihan Eserghep pentru a avea primele arme la Constanța. I-a oferit și o pilă și i-a zis că trebuie să și-o dea pe limba înainte sa vorbească cu oamenii pentru a vorbi direct cu oamenii. 

Piedone i-a mai zis ca una e compania privata și una este compania mare pentru municipiul Constanța.

"Nu are nimeni în dotarea lor pepiniera. Cui ii dam viitorul orașului? Nu avem pepiniera de partid. S-au transformat toți din partidele mari în nuci, iar sub nuci nu cresc decât nuci" a mai spus Piedone


Cristian Popescu Piedone i-a mai dat și o pereche de mănuși. Motivul: mănușile sunt pentru a le arunca pe jos și sa meargă cu mâinile curate. Să nu promită nimic pentru că oamenii îl vor amenda si sa nu se dea cu ruj pe buze cu promisiuni deșarte. 

Totodată Piedone s-a plâns că orașul Constanța arată ca și cum dronele ar fi căzut aici. 

„Piedone este lângă tine și va rămâne lângă tine! Mătura să îți fie căpătâi alături de făraș și pila"“, i-a transmis Piedone lui Eserghep

UPDATE: 4

A luat cuvântul Gihan Eserghep, candidatul PUSL la Primăria Constanța. 

Gihan Eserghep a spus ca este momentul sa intre în teren și sa nu mai stea în tribune.

„Apariția unui copil a dezvoltat instincte paterne. Îmi doresc ca acest copil sa rămână în orașul Constanța. Nu avem niciun parc industrial și nimic atractiv pentru locuri de munca pentru tineri. Udăm cu cisterna manual în loc sa avem un sistem de irigații automat. Este bătaie de joc ce este pe strada!“ a spus Eserghep. 


Piedone le mai spune constănțenilor sa iasă la vot si sa nu stea acasă și sa îl voteze pe Gihan pentru ca "este bun".



Citește și: 

Gihan Eserghep este candidatul PUSL la Primăria Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii