Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO-TEXT Președintele organizației a PUSL Constanța este omul de afaceri Gihan Eserghep (FOTO)

ro

11 Aug, 2023 12:56 2643 Marime text

UPDATE 6

Întrebat dacă prin preluarea organizației municipale a PUSL ia în calcul o candidatură la Primăria Constanța, Gihan Eserghep a spus că se mai gândește, dar este limpede că intenția există de vreme ce a intrat în politică.

UPDATE 5

Noul președinte al organizației Municipale a PUSL spune că a preferat să intre în politică într-o formațiune politică mică unde se poate exprima liber și nu a negat că au existat alte oferte și de la alte formațiuni.

UPDATE 4

"Vom încerca să aducem constănțenii la vot, pentru că în fiecare an electoral Constanța a fost codașă la capitolul prezență la vot", a mai spus noul președinte al organizației municipale a PUSL Constanța, Gihan Eserghep.

Programul pe care formațiunea politică îl va prezenta în luna septembrie constănțenilor se va axa pe mai multe planuri: spatii verzi și îngrijirea mediului, traficul rutier, parcări, soluții pentru sistematizare trafic și parcări, etc..


Cât privește transportul in comun, Gihan Eserghep susține că acesta trebuie oferit gratuit atât locuitorilor cât și turiștilor.


UPDATE 3

Primvicepreședintele organizației municipale este Ciprian Lazăr iar secretarul organizației este ing. Bogdan Ciobanu.

Filiala municipală are și organizații de tineret, femei și seniori.

La nivelul județean, PUSL are organizații la Tuzla, Dobromir, Poarta Albă și Ciocârlia și în curs de actualizare în Cernavodă, Cogealac și Mangalia.

UPDATE 2

Filiala municipală a PUSL a fost înființată în urmă cu două săptămâni iar președinte al filialei municipale este Gihan Eserghep.

"Toți membrii din filiala municipală sunt oameni noi în politică", a anunțat Florentin Chiforeanu, liderul PUSL Constanța. 

Gihan Eserghep a lucrat numai în mediu privat, a dezvoltat diverse afaceri în județul Constanța.

"Toți colegii mei provin din membru privat, în ceea mai mare parte. Avem o echipa cu care sperăm să lucrăm în interesul cetățeanului. Considerăm că ne-am făcut destul de râs ca oraș, iar turiștii ne cam ocolesc", spune Gihan Eserghep.


UPDATE 1 

La conferință participa președintele organizației județene, Florentin Chiforeanu, primvicepresedintele organizației județene, Tiberiu Pleșu și noul președinte al organizației municipale, Gihan Eserghep.


Vineri, 11 august, la sediul PUSL Constanța, la are loc o conferința de presă cu următoarele subiecte: prezentarea filialei Municipale Constanța și a conducerii acesteia, prezentarea filialelor locale din județ, fruntașe în activitatea de partid, dar și întrebări și răspunsuri legate de actualitatea politică. 


Citește și:

LIVE TEXT. Conferință de presă la sediul Partidului Umanist Social-Liberal Constanța (GALERIE FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii