Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Dragomir – „Luna noiembrie pare că nu-i priește lui Victor Ponta”

ro

04 Nov, 2015 14:36 908 Marime text
 
Copreședintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, susține, în declarația politică intitulată „Noiembrie, luna care îi poartă ghinion lui Victor Ponta” că în aceste zile vorbim deja de sfârșitul erei Ponta.
 
„După ce în noiembrie 2014 a pierdut rușinos alegerile prezidențiale, Victor Ponta a rămas în decursul acestui an și fără funcția supremă în PSD. Iar astăzi a anunțat că își depune mandatul de premier, după ce, cu o noapte în urmă, peste 25 mii de oameni au protestat în București cerând demisia responsabililor pentru tragedia de la Clubul Colectiv. Acesta este finalul carierei politice a lui Victor Ponta și, după cum vedem, luna noiembrie pare că nu-i priește lui Victor Ponta”, consideră deputatul liberal Gheorghe Dragomir. 
 
Parlamentarul PNL Gheorghe Dragomir este de părere că, „deși ambițios, perseverent și bun comunicator, premierul Ponta este, astăzi, imaginea dualității, a falsului, a neasumării responsabilității în foarte multe situații. A fost prins minţind şi nu a recunoscut niciodată acest lucru. Este atât de plin de sine încât nu a învățat nimic din erorile majore din trecut, când aroganța și comportamentul deplasat l-au îndepărtat de electorat. Ceea ce nu au înțeles până acum Victor Ponta și gașca sa de pesediști arțăgoși este faptul că electoratul vede, înregistrează și acumulează frustrări, oricât ar încerca să-l tragă pe sfoară cu creșteri salariale sau cu reduceri fiscale. Tupeul, minciuna și disprețul nu mai sunt principalele „calități” dorite la un lider adevărat. Electoratul vrea altceva și a dovedit-o prin alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte al României. Românii au ales atunci să spună un NU hotărât imposturii, disprețului, golăniei, hoției arogante și exercitării discreționare a puterii”.
 
Pe de altă parte, copreședintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, afirmă că demisia lui Victor Ponta din funcția de prim-ministru vine din păcate mult prea târziu.
 
„Demisia lui Victor Ponta vine cu o întârziere de un an. Victor Ponta trebuia să demisioneze imediat după alegerile prezidențiale, dar atunci a preferat să-și toarne puțină cenușă în cap, a jurat că se va schimba și și-a păstrat aceleași obiceiuri. Astăzi și-a recunoscut înfrângerea de frica străzii.  În gestul domniei sale nu e vorba despre onoare”, conchide parlamentarul PNL de Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii