Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Filmulețele de pe camerele de supraveghere unde ar apărea mașina lui Condrea, analizate de toată lumea (video)

ro

23 May, 2016 20:56 3474 Marime text
Există imagini din zona accidentului lui Dan Condrea, cu intervenţia autorităţilor la tragedie, dar și imagini de pe camerele de supraveghere din zona pe unde ar fi trecut şi maşina patronului Hexi Pharma.

Cu toate astea, imaginile de pe camerele de supraveghere în care s-a spus că apare mașina lui Condrea înainte de accident nu este, de fapt, cea a patronului Hexi Pharma. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona accidentului, în care se spune că mașina lui Condrea trece pe acolo înainte de tragedie, la ora 18.28, este un autoturism Opel Corsa H, iar maşina lui Condrea este un Opel model Astra J. În plus, diferă și stopurile.
 
Medicii legiști din cadrul IML Ilfov vor continua necropsia în cazul lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, și mâine, când se vor axa asupra cordului. Astăzi s-a finalizat o primă parte a necropsiei, fiind prelevate multe probe, tot ceea ce s-a recoltat urmând a fi analizat de către INML, potrivit unor surse medicale. Poliţiştii şi Criminaliştii au fost acasă la fosta soţie a patronului, de unde au ridicat mai multe probe de ADN, ce îi vor ajuta să stabilească exact dacă trupul desfigurat din maşină este într-adevăr a lui Dan Condrea.
 
La necropsie s-a observat că trupul neînsuflețit prezenta foarte multe leziuni și fracturi la cap, coloană vertebrală, torace, abdomen, dar și rupturi de organe. Aceleași surse susțin că trupul neînsuflețit poate fi ridicat de la IML Ilfov pe baza unui proces verbal de identificare.
 
Dan Condrea a renunțat la SUV-ul pe care îl conducea de obicei și a început să conducă mașina în care era în momentul accidentului. În acte, acest automobil aparține tatălui omului de afaceri.
 
În această dimineaţă dimineaţă, criminaliştii s-au întors la locul în care Condrea a murit. S-au ridicat noi probe de acolo şi s-au făcut cercetări. Parchetul General se ocupă acum de cercetarea morţii misterioase a lui Dan Condrea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii