Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EuropaFM.ro Kovesi - „De ce trebuie făcute aceste modificări la Codul Penal în mod netransparent prin ordonanță de urgență?” (video)

ro

18 Jan, 2017 17:42 2501 Marime text
La Interviurile Europa FM a fost invitat, astăzi, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi.

Anca Grădinaru a discutat cu invitata sa despre inițiativele Ministerului Justiției de a modifica mai multe legi în baza cărora funcționează Justiția, despre propunerea unei grațieri colective, dar și despre acuzațiile pe care fostul deputat Sebastian Ghiță i le-a adus procurorului șef al DNA, scrie EuropaFM.ro.

„Mă îndoiesc de buna credință a ministrului Justiției”

Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, l-a criticat pe ministrul Justiției pentru încercarea de a modifica pe ascuns Codul Penal și de a adopta o ordonanță privind grațierea în mod netransparent.

„De ce trebuie făcute aceste modificări la Codul Penal în mod netransparent prin ordonanță de urgență? De ce nu s-a comunicat?”, s-a întrebat șefa DNA.

„Am cerut explicații la Interpol de ce nu apare poza lui Sebastian Ghiță pe site”

Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat la Interviurile Europa FM că a cerut explicații de la Interpol de ce nu apare pe site poza lui Sebastian Ghiță, având în vedere că este dat în urmărire internațională.


Articol preluat de pe Europa FM.



Sursa foto: Europa FM
Sursa video: Youtube Europa FM
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii