Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enel raporteaza doua localitati fara curent in judetul Constanta

ro

21 Dec, 2009 11:33 1078 Marime text

In urma interventiilor efectuate de echipele Enel Distributie Dobrogea, in cursul zilei de ieri s-a reusit punerea in functiune a doua din cele 15 linii de 110 kV, afectate de avaria produsa in cursul noptii de ieri. si care a lasat sub tensiune judetele Constanta si Tulcea. De asemenea, Enel estimeaza ca in cursul zilei de maine alte doua linii de 110 kV (Baia-Babadag si Tulcea Vest -Isaccea)urmeaza sa fie puse sub tensiune. In cazul in care conditiile meteo si drumurile de acces o vor permite, este posibil ca numarul liniilor puse in functiune sa creasca, pe parcursul zilei de astazj. In ciuda eforturilor echipelor de interventie, Enel Distributie Dobrogea, carora li s-au alaturat echipe suplimentare din partea contractorilor, in aceasta noapte nu vorputea fi alimentate urmatoarele localitati:

-in judetul Constanta

Dumbraveni, Independenta

- in judetul Ialomita

Piersica, Borduselu, Marsilieni, Albesti

- in judetul Calarasi

Infratirea, Lupsanu, Dragalina, Stefan Voda, Dorobantu, Bogata, Ciocanesti, Smardan, Luptatori, Curatesti, Tariceni, Urmu, Chirnogi, Bosneagu

- in judetul Tulcea

Cismeaua, Calfa

Echipele Enel Distributie Dobrogea continua sa actioneze si pe parcursul acestei nopti cu un efectiv de aproximativ 100 de persoane, in vederea remedierii cat mai multor defectiuni care afecteaza retelele electrice.

De asemenea, in cursul zilei de astazi, in zona Dobrogea urmeaza sa soseasca materiale si echipamente din Italia, in vederea asigurarii necesarului pentru ca situatia in zona sa poata reveni la normal in cel mai scurt timp, iar in localitatile afectate sa poata fi reluata alimentarea cu energie electrica in conditii optime.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii