Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru Bădrăgan, despre discuţiile cu partidul lui Tăriceanu "Suntem deschişi la dialog, dar cu păstrarea identităţii ecologiste"

ro

30 Jun, 2014 20:20 1776 Marime text
Constănţeanul Dumitru Bădrăgan, preşedintele Consiliului Naţional al Partidului Ecologist Român (PER) a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, că între reprezentanţii grupului Tăriceanu şi cei ai PER au existat, într-adevăr, discuţii privind o eventuală colaborare. Bădrăgan personal a participat la aceste discuţii însă, aşa cum a ţinut să menţioneze, nicio negociere dintre PER şi orice alt partid politic nu va avea loc decât în condiţiile în care "se respectă atitudinea Partidului Ecologist". "Suntem deschişi la dialog, dar cu păstrarea identităţii ecologiste. PER are obligaţia de a promova în continuare proiectul ecologist. Orice grup care demarează negocieri cu PER trebuie să aibă în vedere şi principiile ecologiste, la care nu renunţăm", a explicat Dumitru Bădrăgan.
Menţionăm că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu va lansa, la sfârşitul acestei săptămâni, Partidul Liberal Reformator.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii