Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două minore au spart locuințe în Constanța. Au furat un televizor şi bijuterii

ro

05 Feb, 2016 12:55 1909 Marime text
 
Ca urmare a investigaţiilor efectuate în cazul unui furt din locuinţă, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Constanţa au identificat o minoră, în vârstă de 16 ani, din comuna Cobadin, bănuită de comiterea faptei.
 
Aceasta, pe 19 decembrie, prin escaladarea grilajului de la parter şi forţarea ferestrei PVC a unui apartament de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu ar fi pătruns în interior de unde ar fi sustras un televizor în valoare de 3.000 de lei. Poliţiştii au recuperat televizorul, reţinând-o pe minoră pe bază de ordonanţă.
 
Astăzi, urmează să fie prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa, cu propunere de arestare preventivă.
 
De asemenea, poliţiştii de investigaţii criminale au identificat o altă minoră, în vârstă de 15 ani, bănuită tot de comiterea unui furt din locuinţă. Aceasta, la data de 3 noiembrie, ar fi pătruns în interiorul unei case de pe strada Justiţiei, de unde ar fi sustras bijuterii în valoare totală de 20.000 lei. A fost reţinută pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentată instanţei de judecată pentru luarea măsurii arestării preventive.

Sursa foto: impactingorj.com (Fotografia are scop ilustrativ)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii