Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deschiderea mall-ului construit de NEPI, amânată

ro

15 Apr, 2015 14:16 2599 Marime text
 
Fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI), proprietarul celei mai mari suprafeţe de spaţii comerciale moderne din România, amână cu trei săptămâni deschiderea centrului comercial Mega Mall, aflat în ultima etapă de construcţie lângă Arena Naţională, relatează Capital.ro. Iniţial, investitorul programase inaugurarea mallului pe 23 aprilie, însă termenul a fost devansat pentru data de 14 mai, potrivit unui comunicat al companiei dezvoltatoare.

 „Momentan se finisează în cel mai mic detaliu elemente unice în România, a căror construcţie este foarte laborioasă, precum plafonul care permite trecerea luminii naturale dar şi vitrinele din sticlă ale magazinelor, cu înălţimea de 14 metri. Toate spaţiile comerciale au fost predate partenerilor conform planificării”, a declarat Sorin Scîntei, project manager în cadrul NEPI, pentru Capital.ro.

Construcţia centrului comercial a început în urmă cu un an şi două luni, iar la finalizare va avea o suprafaţă totală construită de 230.000 mp, devenind astfel cel mai mare mall din România. După suprafaţa de vânzare de 72.000 mp, Mega Mall va ocupa locul trei, în urma Sun Plaza şi AFI Palace Cotroceni, ambele din Bucureşti, se arată pe Capital.ro.

NEPI este firma care a cumpărat un mall din Constanţa. De altfel, în prezent, firma are în plan extinderea mall-ului din Constanţa. Lucrările pentru extinderea City Park Mall Constanţa au început, iar NEPI promite că în luna iunie va fi deschis sky level-ul cu multiplexul Cinema City și restaurante, urmând ca în decembrie să fie inaugurată noua aripă a complexului. Mai multe detalii despre mall-ul constănţean puteţi citi pe ZIUA de Constanţa în materialul: 

Sursa: Capital.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii