Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:51 22 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Sorin Scîntei, de la City Mall la AFI Cotroceni

ro

08 Sep, 2015 16:04 1348 Marime text
Compania israeliană AFI Europe l-a recrutat în funcţia de manager al mallului AFI Palace Cotroceni din Capitală pe Sorin Scîntei, românul care preluase anul trecut conducerea Mega Mall din Bucureşti, complexul comercial dezvoltat de grupul sud-african NEPI, potrivit ZF.
Scîntei a stat mai puţin de un an la conducerea Mega Mall, anterior el conducând timp de şase ani mallul City Park din Constanţa. Scîntei a emigrat în Israel, unde a studiat la Universitatea din Haifa şi a lucrat în industria hotelieră pentru grupul Africa Israel, proprietarul mallului AFI Palace Cotroceni din Bucureşti. El s-a întors în ţară la începutul lui 2009 pentru a prelua conducerea mallului City Park, dezvoltat de grupul israelian Neocity şi vândut pentru 81 milioane euro către NEPI.
Numirea românului la conducerea mallului vine după ce la începutul lunii iulie David Hay, CEO AFI Europe România, a fost numit manager al diviziei de mall-uri AFI Palace. Hay a preluat conducerea mallurilor de la Israel Vizel, israelianul care a condus timp de aproape opt ani divizia locală de malluri din cadrul companiei AFI şi care a fost artizanul dezvoltării centrului comercial AFI Palace Cotroceni.


sursa foto: zf.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii