Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie şoc a Judecătoriei Constanţa Prinţul Raţiu, lansatorul Danielei Crudu, condamnat la închisoare cu executare

ro

07 Feb, 2013 21:30 4395 Marime text

printul.jpgMagistraţii Judecătoriei Constanţa l-au condamnat pe Andrei Valentin Prisecaru, de 38 de ani, din Bucureşti, cunoscut ca şi „Prinţul Raţiu“, a fost condamnat la 3 ani de închisoare. Pedeapsa se execută în regim de detenţie. Deduce din pedeapsă durata reţinerii şi arestării preventive de la 1 - 8 noiembrie 2011. Instanţa a luat act că partea vătămată Tatiana Pînzaru nu s-a constituit parte civilă în prezenta cauză. Hotărârea nu este difinitivă, ea putând fi atacată cu recurs. Prinţul Raţiu a fost judecat pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a formulat, pe data de 2 noiembrie 2011, propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de Andrei Valentin Prisecaru pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi proxenetism în modalitatea îndemnării la practicarea prostituţiei. „În sarcina inculpatului s-a reţinut că, în perioada 20.10.2011 - 26.10.2011, a lipsit de libertate în mod ilegal o tânără, în vârstă de 22 ani, într-un apartament din Vila Maria, situată în staţiunea Mamaia, şi a îndemnat-o în mod repetat să practice prostituţia cu mai mulţi bărbaţi, în scopul de a obţine foloase materiale. Mai exact, procurorii spun că suspectul ar fi solicitat jumătate din veniturile ce urmau să fie obţinute ca urmare a înlesnirii practicării prostituţiei prin găsirea clienţilor“, potrivit organelor de anchetă.

La data de 3 noiembrie 2011, Judecătoria Constanţa a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 20 de zile a „Prinţului Raţiu" pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi proxenetism în modalitatea îndemnării la practicarea prostituţiei. Potrivit procurorilor, mandatul de arestare nu a putut fi pus în executare întrucât inculpatul a părăsit sediul Judecătoriei Constanţa înainte de pronunţarea încheierii prin care s-a dispus arestarea acestuia, sustrăgându-se. Pe data de 5 noiembrie 2011, la ora 11.20, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, s-a prezentat Andrei Raţiu P., după care a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv. 

Conform unor date obţinute de pe Internet, Andrei Valentin Prisecaru este fiul lui Adrian Emanuel Prisecaru, şi nepotul lui Zamfir Prisecaru Von Hilttzenmayer, fost şef al Jandarmeriei din Bucureşti în anii 1940. 

 Prinţul Raţiu este cel care a lansat-o în televiziune pe Daniela Crudu.  

Foto:  Andrei Valentin Prisecaru la doi paşi de clădirea Poliţiei Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihaela Gutu 08 Feb, 2013 00:15 http://www.youtube.com/watch?v=vS80YyaOv-M PRINTUL ANDREI RATIU ESTE UN INVINGATOR SI ESTE BINE MERCI IN REPUBLICA MOLDOVA CU CELE MAI FRUMOASE FETE! EL NU A VENIT LA PROCES, DAR LA RECURS INVINGE FARA PROBLEME!