Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Constanţa. Accident cu maşina Poliţiei

ro

22 Jun, 2017 10:00 5915 Marime text
Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de ultraj, distrugere și refuz de prelevare a mostrelor biologice, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat doi tineri, de 38 şi 27 de ani, din Cernavodă, bănuiți de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 20 iunie, în jurul orei 02.30, bărbații în cauză ar fi consumat băuturi alcoolice pe spațiul public din orașul Cernavodă, unde au fost surprinși de o patrulă de poliție din cadrul Poliției orașului Cernavodă și o patrulă de jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța.
Cei doi tineri au refuzat să se legitimeze, devenind violenți, după care au adresat injurii, au lovit autospeciala de poliție și au agresat un polițist.

Ulterior, unul dintre tineri, a urcat într-un autoturism cu care a acroșat ușor autospeciala de poliție.

Polițiștii și jandarmii i-au imobilizat pe cei doi tineri, i-au încătușat și i-au condus la sediul Poliției orașului Cernavodă conform procedurilor legale. Bărbații în cauză au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar azi vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: ora 15.15

Autorii ultrajului de la Cernavodă au fost arestați preventiv pentru 30 de zile și introdusi in arestul IPJ Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii