Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Elevii constănțeni vor avea burse Consilierii locali s-au reunit în ședință de îndată

ro

09 Sep, 2015 12:24 2203 Marime text
Consilierii locali ai municipiului Constanța s-au reunit astăzi, începând cu ora 12.00, în ședință de îndată, în sala „Remus Opreanu“ a Consiliului Județean Constanța cu două proiecte pe ordinea de zi, inițiate de primarul interimar al municipiului Constanța, Decebal Făgădău.
 
La ședință sunt prezenți 18 consilieri, iar președintele comisiei este Costin Răsăuțeanu.
 
Pe ordinea de zi se află două proiecte. Primul proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului municipal pe anul 2015, iar al doilea proiect de hotărâre privind aprobarea deplasării în străinătate a unei delegații formată din trei consilieri locali, Vasile Roșu, Perodin Dede și Gabriel Candindatu, pentru îndeplinirea unei misiuni cu caracter temporar și aprobarea cheltuielilor aferente acestei deplasări.   


UPDATE 1, ora 12.35

Decebal Făgădău a propus, cu privire la primul proiect de pe ordinea de zi, alocarea a două milioane de lei pentru acordarea burselor pentru elevi în anul de învățământ care începe. „Vorbim de burse de performanță, de burse merit și burse sociale”, a spus Făgădău. Acest proiect a trecut, toți 18 consilieri prezenți votând pentru. 


La cel de-al doilea proiect, consilierii trebuie să plece în Turcia pentru un acord de înfrățire cu orașul Eskisehir Tepebasi.




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii