Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concluziile întâlnirii de la sediul PSD. Decizia finală va fi luată joi. Patru miniștri sunt vizați

ro

10 Oct, 2017 17:54 1884 Marime text
La încheierea întâlnirii de la sediul PSD, președintele Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose au făcut scurte declarații de presă, fără a accepta întrebări din partea jurnaliștilor. „A fost o întâlnire bună”, a declarat Dragnea, în timp ce Tudose a arătat că lucrurile se vor tranșa joi, în ședința Comitetului Executiv al PSD, relatează Digi 24.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat că întâlnirea cu premierul Mihai Tudose a fost ”bună”.


„O discuție destul de lămuritoare. Primul ministru ne-a prezentat câteva măsuri care trebuie luate pentru a nu fi probleme în ceea ce înseamnă implementarea programului de guvernare și eu cred că argumentele prezentate astăzi, la această întâlnire informală, dacă vor fi prezentate și în CEx, din punctul meu de vedere nu vor putea fi probleme”, a declarat Liviu Dragnea.


Printre subiectele discutate s-a aflat și proiectul de buget pe 2018. Dragnea a menționat și discuția „despre alte măsuri financiare”, dar a refuzat să ofere detalii.

La rândul său, premierul a declarat că „discuția a fost lungă, nu a fost numai în doi”.

„S-a hotărât ca decizia finală să fie luată statutar, la CEx, joi am înțeles că-l facem”, a mai spus Tudose. Potrivit prim-ministrului, în ședința extinsă a conducerii PSD ar urma să se discute despre „raporturile dintre Guvern și partid, plecând de la premisa că Guvernul este un Guvern politic”, dar și despre implicarea „anumitor structuri din partid pe activitatea guvernamentală” și despre „zona de remanieri”.


Potrivit Digi 24, premierul ar fi prezentat o listă cu patru miniștri care trebuie să plece din Guvern. Este vorba despre vicepremierul Sevil Shhaideh, ministrul pentru fonduri europene, Rovana Plumb, ministrul pentru relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie, și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii