Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chişinău – Publika.md Parlamentarii decid soarta noului Guvern Leancă

ro

12 Feb, 2015 13:29 870 Marime text
Programul de guvernare al noului Executiv urmează să fie dezbătut, astăzi, în cadrul şedinţei în plen. Documentul va fi prezentat deputaţilor de către premierul desemnat Iurie Leancă. Demnitarul va anunţa de la tribuna principală a Parlamentului şi componenţa noului Guvern.

"Suntem la un început de sezon parlamentar, care întruneşte suficiente criterii pentru a decide soarta Republicii Moldova. Avem nevoie de sinceritate şi eficienţă în relaţie cu cetăţenii noştri. Trebuie să le spunem că am făcut şi facem tot ce ne este în puteri. Astăzi este un important test de rezistenţă. Avem nevoie de sinceritate în relaţiile cu partenerii de guvernare, atât cei care au semnat, cât şi cei care vor susţine viitorul Guvern", a declarat preşedintele fracţiunii Partidului Liberal Democrat din Moldova, Valeriu Streleţ.

"Credem că Moldova are viitor. Acest viitor are nevoie de consens şi voinţă politică. PCRM întotdeauna a avut ca punct de pornire interesele popurului şi a ţării. PCRM este pentru Moldova, bunăstare în ţară, PCRM rămâne fidel cuvântului dat alegătorilor. Partidul Comuniştilor a arătat deschidere faţă de funcţionalitatea Legislativului pentru a salva ţara, pentru a salva spre bine situaţia. Am făcut tot posibilul ca Parlamentul să lucreze", a menţionat preşedintele fracţiunii PCRM, Violeta Ivanov.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii