Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetați pentru înşelăciune prin metoda accidentul

ro

08 Aug, 2016 21:53 1504 Marime text
Poliţiştii din Brăila cercetează doi bărbaţi, de 27 şi 38 de ani, care ar fi înşelat o femeie de 70 de ani cu aproape 20.000 de lei, prin metoda „Accidentul”. Față de unul dintre aceștia, s-a dispus măsura controlului judiciar.
 
Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 13 spre 14 iulie, bărbatul de 27 ani ar fi ridicat 20.000 de la partea vătămată, o femeie de 70 de ani, bani proveniți din comiterea infracţiunii de înşelăciune prin metoda „Accidentul”.
 
Acesta ar fi fost trimis să ridice banii de la domiciliul victimei de către un bărbat de 38 de ani, încarcerat într-un penitenciar, care, anterior, ar fi contactat telefonic persoana vătămată, recomandându-se ca având calitate oficială.
 
Acesta i-ar fi spus victimei faptul că fiul său a comis un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui copil și are nevoie de cât mai mulți bani, chiar toți pe care îi deține, pentru a scăpa de pedeapsă.
 
Față de bărbatul de 27 ani s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar față de cel de 38 de ani, cercetările sunt continuate cu acesta în stare privativă de libertate, fiind condamnat la închisoare într-o altă cauză.
 
Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii