Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce legătură există între Daniela Vlădescu și Adrian Romcescu

ro

05 Nov, 2013 19:58 4883 Marime text
Având o experienţă de 40 de ani ca interpret şi compozitor, Adrian Romcescu îşi doreşte să susţină noile talente. "Vreau să mă axez pe tineret. Primul succes l-am avut cu Mălina Olinescu, apoi cu Alexandra Ungureanu şi cu Andra", a declarat artistul pentru "ring".

Adrian Romcescu este de părere că muzica de calitate a revenit în prim-plan şi consideră că show-urile de talente sunt benefice pentru tinerii dornici de afirmare. Artistul vrea să împărtăşească din experienţa pe care o are. "Mulţi dintre colegii mei organizează cursuri de canto, dar orice este nou e bine-venit. Şcoala The Art of Singing and Recording se axează pe deprinderea unei tehnici vocale concomitent cu aceea de imprimare, mergându-se pe ambele laturi la fel de pregnant. Am o dorinţă expresă de a încuraja tinerii cu adevărat valoroşi, care vor avea un cuvânt de spus în muzică", ne-a declarat artistul care a trăit 30 de ani în Danemarca.

"Ai nevoie de bani să te lansezi în muzică" În privinţa şanselor, Adrian Romcescu susţine că tinerii aspiranţi la glorie de astăzi au mai multe posibilităţi decât pe vremea sa. "Astăzi, ca să ajungi cineva, ai nevoie să investeşti la început, dar, cu un parcurs bun, poţi ajunge apoi să câştigi 1.000-1.500 de euro pe săptămână. Când m-am lansat eu, nu plăteai piesele, te căutau compozitorii, dar nici banii nu aveau aceeaşi valoare. În plus, noi aveam o singură casă de discuri, Electrecord, un singur post de radio, o singură televiziune, astfel încât aveai nevoie de talent şi de şansă. Acum, tinerii au posibilitatea să apeleze la mai multe case de producţie, se pot promova pe internet, în presă, la mai multe televiziuni. Muzica a devenit o industrie şi altfel te poate promova. La cursurile noastre, la care o voi avea ca asistentă pe celebra soprană Daniela Vlădescu, vom invita şi artişti consacraţi, compozitori, oameni de televiziune şi radio", ne-a mai spus Adrian Romcescu.

Sursa: ziarulring.ro
Având o experienţă de 40 de ani ca interpret şi compozitor, Adrian Romcescu îşi doreşte să susţină noile talente. "Vreau să mă axez pe tineret. Primul succes l-am avut cu Mălina Olinescu, apoi cu Alexandra Ungureanu şi cu Andra", a declarat artistul pentru "ring". Adrian Romcescu este de părere că muzica de calitate a revenit în prim-plan şi consideră că show-urile de talente sunt benefice pentru tinerii dornici de afirmare. Artistul vrea să împărtăşească din experienţa pe care o are. "Mulţi dintre colegii mei organizează cursuri de canto, dar orice este nou e bine-venit. Şcoala The Art of Singing and Recording se axează pe deprinderea unei tehnici vocale concomitent cu aceea de imprimare, mergându-se pe ambele laturi la fel de pregnant. Am o dorinţă expresă de a încuraja tinerii cu adevărat valoroşi, care vor avea un cuvânt de spus în muzică", ne-a declarat artistul care a trăit 30 de ani în Danemarca. "Ai nevoie de bani să te lansezi în muzică" În privinţa şanselor, Adrian Romcescu susţine că tinerii aspiranţi la glorie de astăzi au mai multe posibilităţi decât pe vremea sa. "Astăzi, ca să ajungi cineva, ai nevoie să investeşti la început, dar, cu un parcurs bun, poţi ajunge apoi să câştigi 1.000-1.500 de euro pe săptămână. Când m-am lansat eu, nu plăteai piesele, te căutau compozitorii, dar nici banii nu aveau aceeaşi valoare. În plus, noi aveam o singură casă de discuri, Electrecord, un singur post de radio, o singură televiziune, astfel încât aveai nevoie de talent şi de şansă. Acum, tinerii au posibilitatea să apeleze la mai multe case de producţie, se pot promova pe internet, în presă, la mai multe televiziuni. Muzica a devenit o industrie şi altfel te poate promova. La cursurile noastre, la care o voi avea ca asistentă pe celebra soprană Daniela Vlădescu, vom invita şi artişti consacraţi, compozitori, oameni de televiziune şi radio", ne-a mai spus Adrian Romcescu.

Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite - Ziarul "ring", iar pentru publicaţiile online - http://www.ziarulring.ro/stiri/monden/224064/Romcescu-isi-face-scoala-de-muzica-Daniela-Vladescu-va-fi-ASISTENTA-mea-
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii