Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce legătură are violatoarea taximetristului din Tulcea cu actorul Vin Diesel!

ro

25 Aug, 2012 14:54 2066 Marime text

Luminiţa Perijoc s-a îndrăgostit de celebrul actor american Vin Diesel, căruia îi făcea declaraţii siropoase pe site-urile de socializare.

Luminiţa visa cu ochii deschişi la chipeşul actor, înainte de a pune mâna pe taximetristul însurat şi cu trei copii din Tulcea. Frumoasa româncă şi-a făcut mai multe conturi pe reţelele de socializare unde îl căuta cu disperare pe american.

Pe 14 august, Luminiţa a postat mesaje pe pagina de Facebook a lui Vin Diesel, sperând ca acesta să fie celebrul actor. "Te iubesc" sau "Am realizat că sunt dependentă de tine" sunt declaraţiile de dragoste ale tinerei. Luminiţa a întrebat-o nerăbdătoare pe vedeta americană dacă are de gând să ajungă la Bucureşti.

Se pare că tânăra nu a mai avut răbdare să -i răspundă Vin Diesel şi s-a mulţumit cu tulceanul Nicolae Stan. Aşa că atunci când bărbatul i-a trecut pragul aproape de miezul nopţii a profitat. L-a ameninţat cu un cuţit şi l-a obligat să întreţină cu ea relaţii sexuale şi l-a înjunghiat. Taximetristul a reuşit să se baricadeze în cele din urmă în bucătărie şi a sunat disperat la poliţie unde a anunţat că a fost violat de o tânără.

Luminiţa Perijoc a ajuns la Psihiatrie, iar taximetristul la spital unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

Sursa: http://www.cancan.ro/actualitate/intern/violatoare-tulcea-obsedata-vin-diesel-luminita-perijoc-233459.html


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii