Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superkombat la Constanţa Cătălin Moroşanu va lupta împotriva celui mai înalt luptător din lume

ro

08 Jun, 2015 15:00 2134 Marime text
 
Cel mai popular luptător român, Cătălin Moroşanu, va lupta din nou în România, după o pauză de un an, tot la Constanţa, vineri, 19 iunie, în cadrul celui de-al treilea Superkombat World Grand Prix din 2015, o gală transmisă în direct în 93 de ţări şi în care vor mai lupta campionul mondial Andrei Stoica, dar şi Sebastian Ciobanu.
 
După ce confruntarea cu Badr Hari a fost amânată pentru 27 noiembrie, Moroşanu îl va întâlni la Constanţa pe olandezul Colin George, care are acelaşi antrenor ca şi Badr Hari, pe Mike Passenier. George este în prezent cel mai înalt kickboxer în activitate din lume, la cei 2,07 metri pe care îi are, diferenţa dintre el şi luptătorul român fiind de 25 de centimetri!
 
"Dacă tot a fugit până acum Badr de mine, deşi avem un contract semnat, după meciul ăsta va avea toate motivele să se teamă. Îl voi distruge pe George, olandezul îşi va dori să nu fi acceptat meciul ăsta. În plus, la Constanţa mă simt ca acasă, am câştigat de fiecare dată, iar publicul este unul foarte cald", a declarat Moroşanu, care va avea primul său meci oficial după ce a câştigat show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici", fiind declarat "Regele Junglei".
 
În co-main-eventul galei, “Mister KO” Andrei Stoica,  se va duela cu francezul Abdarhmane Coulibaly într-un super-fight, ultimul înainte ca românul să îşi apere centura mondială pe 1 august. Originar din Mali, Coulibaly a fost în 2013 campion mondial atât la amatori, cât şi la profesionişti, iar în cariera sa a câştigat împotriva unor sportivi precum Sahak Parparyan şi Alexei Kubin.
 
Printre românii care vor mai lupta în super-gala de la Constanţa se numără Sebastian "Fiul lui Dracula" Ciobanu, Cristian Ristea, Mirel Iacob şi Alexandru Nedelcu, dar nu vor lipsi nici cei mai buni sportivi originari din Dobrogea. Printre aceştia, Alex Filip, cel care în 2014 a reuşit KO-ul anului, campionul de MMA, Cătălin Căşaru şi Mădălin Crăciunică.
 
Preţul biletelor va fi de 30 de lei, iar acestea vor putea fi achiziţionate începând de joi din reţeaua eventim, magazinele Orange, Germanos, Vodafone şi Domo din toată ţara. Evenimentul va fi transmis în direct de Sport.ro în România, începând cu ora 20:00, şi de Eurosport la nivel internaţional.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii