Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CAB a eliberat mai multor persoane din dosarul Parfumuri-Port Constanta

ro

17 Apr, 2010 14:05 2157 Marime text

containar_des.jpgCurtea de Apel Bucureşti a dispus, vineri, eliberarea a şapte dintre persoanele cercetate de DIICOT pentru contrabandă cu parfumuri, respingând, astfel, recursul parchetului la decizia instanţei inferioare, care hotărâse să nu mai prelungească mandatele de arestare.

În consecinţă, Cosmin Marin Dobre, Dan Balamaci, Dan Şitoianu, Gabriel Niculescu, Marin Petrescu, Radu Căpuşan şi Pavel Ghiuriş au fost eliberaţi şi au primit interdicţia de a părăsi ţara.
În perioada august 2009 - martie 2010, au fost introduse în România, patru containere conţinând parfumuri de lux contrafăcute, de diverse mărci, în scopul livrării ulterioare către state din cadrul Uniunii Europene.

Unul dintre acestea s-a efectuat în cursul lunii august 2009, când membrii grupării au introdus în ţară, prin portul Constanţa Sud- Agigea, un container în care au fost găsite 43.264 flacoane de parfumuri contrafăcute sub mărcile Jean Paul Gaultier şi Hugo Boss, deşi în declaraţia vamală de import figurau înscrise 420 de cartoane de manechine din plastic.

Vom reveni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii