Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bolnavii pot primi a doua opinie medicală gratuită Specialiștii în oncologie de la Anadolu Medical Center vin în Constanța

ro

19 May, 2014 19:44 2683 Marime text
Anadolu Medical Center organizează joi, 22 Mai, la Hotel Iaki (Sala Roma), la ora 13.30, o conferință de presă.

Gazda conferinței, Dilek İnci – International Services Supervisor, va deschide întâlnirea cu o prezentare generală despre Anadolu Medical Center şi va vorbi despre profilul pacienţilor români care vizitează acest centru.
La întâlnire vor participa şi trei dintre cei mai importanţi specialişti Anadolu în Oncologie.
Prof. dr. Fatih Ağalar, chirurg specializat în oncologie, va prezinta lucrarea „Chirurgia robotică pentru tumorile colo-rectale”.
Prof. dr. Kayihan Engin, oncolog specializat în radioterapie, discută despre „Tratamentul cu Cyberknife pentru cancer la plămân”, iar prof. dr. Serdar Turhal, specializat în oncologie medicală, prezintă „Terapii targetate pentru cancerul la sân”.

Potrivit unui comunicat, Anadolu Medical Center va găzudi în aceeași zi, între orele 09.00-12.00, o seriei de întâlniri în care specialiştii săi în oncologie vor oferi a doua opinie medicală gratuită pentru pacienţi din Constanţa.
În 2013, 30% din totalul pacienţilor străini care au vizitat Anadolu Medical Center au fost din România, 20% din ei fiind din Constanţa.
Potrivit publicaţiilor de specialitate, Anadolu Medical Center s-a clasat anul trecut pe locul 9 în topul frunizorilor de servicii medicale, la nivel mondial.
De asemenea, Centrul Medical s-a situat pe locul 1 în top 10 spitale care au primit cel mai mare număr de pacienţi străini din Turcia, potrivit „Raportului de Evaluare a Turismului Medical”, realizat de Ministerul Sănătăţii în 2013.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii