Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:59 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment medical excepţional Anadolu Medical Center!

ro

14 Nov, 2016 00:00 4494 Marime text
Profesor doctor Nazim Serdar Turhal, specialist de renume mondial de la Centrul Medical Anadolu din Tucia, va oferi la Constanţa sâmbătă, 26 noiembrie, o a doua opinie medicală GRATUITĂ pacienţilor cu probleme de oncologie.
 
Gazda evenimentului, Medic Center - reprezentantul oficial pentru România al Centrului Medical Anadolu din Turcia, cu sediul în Constanţa, strada Timişana nr. 34, clădirea BRD, etaj 4, va înregistra solicitările pacienţilor ce doresc participarea la întâlnirea cu medicul specialist şi le va furniza acestora toate informaţiile necesare despre acest eveniment.
 
Persoanele interesate de o a doua opinie medicală gratuită din partea medicului specialist de renume mondial de la Centrul Medical Anadolu din Turcia trebuie să prezinte, în cadrul întâlnirii cu acesta, analizele medicale traduse în limba engleză sau în limba turcă, nu mai vechi de şase luni.
 
Locurile sunt limitate. Participarea la sesiunea de evaluare gratuită din 26 noiembrie se face doar pe bază de programare, la telefon 0241.543.920 / 0735.550.999 sau pe email, la adresa office@mediccenter.ro. Traducerea în limba română va fi asigurată în cadrul evenimentului.
 
Echipa Medic Center
Reprezentant oficial pentru România al Centrului Medical Anadolu din Turcia

 
Despre Clinica Anadolu din Turcia, 
clasată în top 10 mondial pentru al treilea an consecutiv
 
Anadolu Medical Center, reprezentată oficial în România prin Medic Center, este una dintre cele mai inovatoare companii medicale din Turcia, de referinţă la nivel european prin serviciile medicale oferite, programele de excelenţă în multiple specializări şi prin tehnologia medicală de ultimă generaţie la nivel mondial. Cea mai solicitată specializare de către români este Centrul de Oncologie, un domeniu în care centrul medical din Turcia a stabilit un parteneriat strategic cu Johns Hopkins Medicine, lider mondial în tratarea cancerului, supranumit şi „cel mai bun spital al Americii în ultimii 21 de ani”.
 
Centrul de Oncologie oferă servicii de diagnosticare şi tratament al tuturor tipurilor de cancer, precum şi servicii de medicină preventivă.
 
Spitalul este dotat cu tehnologie la cele mai înalte standarde internaţionale în domeniul tratării cancerului. Centrul oferă, de asemenea, un program de screening cuprinzător, dezvoltat pentru a identifica persoanele sănătoase şi pentru a informa publicul cu privire la metodele de prevenire a cancerului.
 
Organizat strategic pe baza conceptului de „spital în spital”, centrul permite tuturor disciplinelor implicate în tratamentul şi observarea pacienţilor cu cancer să colaboreze sub acelaşi acoperiş. Acest lucru este extrem de important, deoarece atât pacientul, cât şi medicul primar pot apela cu uşurinţă la asistenţă din partea altor specializări medicale.  
 
  

Centrul Medical Anadolu acordă importanţă sănătăţii dumneavoastră

În cadrul Centrului Medical Anadolu din Turcia beneficiaţi de investigaţii şi tratament cu ajutorul tehnologiei de ultima generaţie la nivel mondial precum:
Da Vinci (chirurgia robotică înseamnă chirurgia viitorului): sistemul măsoară şi traduce mişcările mâinii chirurgului către braţele interactive robotice, după filtrare. Micro-mişcările instrumentelor Da Vinci sunt comandate de un procesor de calculator integrat în sistem. Mâinile mici şi precise ale robotului Da Vinci oferă un spaţiu larg de mişcare, chiar peste limitele încheieturii umane, astfel încât devine posibilă efectuarea manevrelor care ar fi imposibile cu instrumente convenţionale laparoscopice şi toracoscopice. Fiecare braţ al robotului Da Vinci este capabil de mişcări la 540 de grade, în comparaţie cu mişcarea de 180 de grade a mâinii umane.
 
Cyberknife (intitulat şi operaţia fără cuţit): reprezintă cea mai avansată formă de radiochirurgie şi, în prezent, este una dintre cele mai sigure cai de tratare a tumorilor în mod noninvaziv. Cu acest aparat se pot trata tumorile sau leziunile aflate în orice parte a corpului pentru care este indicată radioterapia. Acest aparat poate fi aplicat în foarte multe cazuri, inclusiv în cele considerate inoperabile sau intratabile. Tratamentul cu Cynerknife reduce în mod substanţial riscul complicaţiilor şi perioada de refacere necesară după intervenţiile chirurgicale.
 
Cu aplicarea unui tratament nedureros şi neinvaziv, Cyberknife este mai rapid că niciodată. Tratamentul este mult mai scurt ca în mod normal, prin virtutea vitezei ridicate de inducere a dozei şi avansului tehnologic care urmăreşte tumorile în mişcare în timp real. Tehnologia CyberKnife poate elimina nevoia de chirurgie invazivă şi a devenit o opţiune importantă pentru tratament.
 
TrueBeam (tehnologie revoluţionară pentru radioterapie): un aparat unic care permite integrarea metodelor de radioterapie şi radiochirurgie. În comparaţie cu alte tehnologii, TrueBeam permite un dozaj mult mai mare de radiaţii într-un timp mai scurt şi are capacitatea de a radia tumora cu o foarte mare precizie. Astfel, durata sesiunilor de tratament şi numărul acestora se reduc semnificativ.
 
PET/CT: acesta combină două tipuri de scanare - PET (Tomografia cu Emisie Pozitronică), folosită pentru obţinerea de date funcţionale legate de metabolism şi funcţii celulare, şi CT, (Tomografia Computerizată) utilizată pentru obţinerea de date morfologice legate de localizarea şi raporturile anatomice ale substraturilor patologice evaluate. Scanarea de acest tip este folosită pentru diagnosticarea, localizarea, identificarea stadiului în care se află tumora şi evaluarea eficienţei tratamentului în afecţiunile oncologice.
 
PCR (Polymerase Chain Reaction): reprezintă o metodă de diagnosticare de o precizie înaltă, utilizată pentru diagnosticarea diferitelor infecţii. Analiza PCR oferă posibilitatea identificării agenţilor cauzatori ai bolilor infecţioase, prin identificarea materialului lor genetic (ADN sau ARN) în probele obţinute de la persoana supusă investigaţiei.
 

MEDIC CENTER CONSTANŢA

Reprezentant oficial pentru România al Anadolu Medical Center din Turcia
Obţineţi gratuit a doua opinie medicală a specialiştilor de la Anadolu Medical Center!

În calitate de reprezentant oficial pentru România al Centrului Medical Anadolu din Turcia, indiferent de oraşul de reşedinţă pe care îl aveţi, Medic Center vă facilitează accesul la a două opinie medicală gratuită oferită de experţii de la Anadolu Medical Center şi vă transmite informaţii legate de diagnosticare, analiză, tratament şi deplasare la clinică.      
           
Indiferent de afecţiune, dacă aveţi o boală diagnosticată de medicul dumneavoastră din România şi trimiteţi dosarul medical către reprezentaţii Medic Center, veţi primi o a doua opinie medicală gratuită şi opţiunile de tratament furnizate de medicii specialişti de la Anadolu Medical Center, alături de o estimare a costurilor, în cazul în care optaţi pentru deplasarea la clinică.
 
Dacă după primirea opiniei medicale de la specialiştii Anadolu Medical Center luaţi decizia de a merge la clinică, reprezentanţii Medic Center vor organiza întreaga deplasare pentru dumneavoastră:
·  programare în cadrul clinicii
·  rezervare la hotelurile partenere Anadolu Medical Center
·  transfer gratuit de la aeroport la hotel
·  transfer gratuit zilnic de la hotel la clinică şi înapoi
 
Foarte important: întrucât compania noastră, Medic Center, operează în baza unui contract de reprezentare cu Anadolu Medical Center, preţurile practicate în relaţia cu pacienţii programaţi de către noi sunt aceleaşi pe care clinica le practică faţă de clienţii săi direcţi. Totodată, serviciile suplimentare pe care compania noastră vi le pune la dispoziţie sunt absolut gratuite, astfel încât nu numai că nu veţi plăti nimic în plus, dar veţi beneficia şi de servicii suplimentare.

Medic Center Constanţa

Str. Timişana nr. 34, incinta clădirii BRD, et. 4, Constanţa
Telefon: +4 0241 543 920 / +4 0241 543 930
Email: office@mediccenter.ro

 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii