Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:25 29 11 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment medical excepţional! Experţii în oncologie de la Anadolu Medical Center vin la Constanţa

ro

24 Feb, 2016 00:00 11638 Marime text

 
Trei specialişti de renume mondial de la Clinica Anadolu din Istanbul, Turcia vor oferi luni, 7 martie, o a doua opinie medicală GRATUITĂ pacienţilor cu probleme oncologice:

•     Prof. Dr. Fatih Agalar, specialist în chirurgie oncologică
•     Prof. D. Fatih Gucer, specialist în ginecologie oncologică
•     Prod. Dr. Necdet Uskent, specialist în oncologie medicală
 
Gazda evenimentului, Medic Center - reprezentantul oficial pentru România al Centrului Medical Anadolu din Turcia, cu sediul în Constanţa, stradaTimişana nr. 34, incinta clădirii BRD, etaj 3, va înregistra solicitările pacienţilor ce doresc participarea la întâlnirea cu medicii şi le va furniza acestora toate informaţiile necesare despre acest eveniment.
 
Persoanele interesate de o a doua opinie medicală gratuită din partea medicilor specialişti de la Centrul Medical Anadolu din Turcia trebuie să prezinte în cadrul întâlnirii cu medicii analizele medicale traduse în limba engleză sau turcă, nu mai vechi de şase luni.
Locurile sunt limitate. Participarea la sesiunea de evaluare gratuită din 7 martie se face doar pe bază de programare, la telefon 0241 543 920 / 0735 550 999 sau pe email, la adresa office@mediccenter.ro. Traducerea în limba română va fi asigurată în cadrul evenimentului.


 
Despre Clinica Anadolu din Turcia, clasată în top 10 mondial pentru al treilea an consecutiv
 
Anadolu Medical Center, reprezentată oficial în România prin Medic Center, este una dintre cele mai inovatoare companii medicale din Turcia, de referinţă la nivel european prin serviciile medicale oferite şi prin programele de excelenţă în:
  • Oncologie
  • Fertilizare In Vitro
  • Cardiologie
  • Obstetrică şi ginecologie
  • Ştiinţe neurologice
  • Ortopedie
  • Chirurgie plastică şi reconstructivă
  • Programe de control al sănătăţii (Check-Up). 
Dintre toate, cel mai solicitat de către români este Centrul de Oncologie, un domeniu în care centrul medical din Turcia a stabilit un parteneriat strategic cu Johns Hopkins Medicine, lider mondial în tratarea cancerului, supranumit şi „cel mai bun spital al Americii în ultimii 21 de ani”. Centrul de Oncologie oferă servicii de diagnosticare şi tratament al tuturor tipurilor de cancer, precum şi servicii de medicină preventivă. Spitalul este dotat cu tehnologie la cele mai înalte standarde internaţionale în domeniul tratării cancerului. Centrul oferă, de asemenea, un program de screening cuprinzător, dezvoltat pentru a identifica persoanele sănătoase şi pentru a informa publicul cu privire la metodele de prevenire a cancerului.
 
Organizat strategic pe baza conceptului de „spital în spital”, centrul permite tuturor disciplinelor implicate în tratamentul şi observarea pacienţilor cu cancer să colaboreze sub acelaşi acoperiş. Acest lucru este extrem de important, deoarece atât pacientul, cât şi medicul primar pot apela cu uşurinţă la asistenţă din partea altor specializări medicale.
 
Centrul Medical Anadolu este unul dintre cele mai mari şi mai respectate spitale din Turcia şi are un departament dedicat satisfacerii nevoilor pacienţilor internaţionali, astfel că, încă de la început, veţi fi preluat şi coordonat de o persoană vorbitoare de limba română, ce vă va îndruma pe toată perioada tratamentului şi se va ocupa de toate detaliile, permiţându-vă să vă concentraţi pe vindecare.
 
Indiferent de afecţiune, dacă un pacient are o boală diagnosticată de medicul acestuia din România şi trimite dosarul medical către reprezentaţii Medic Center din Constanţa, acesta va primi o a doua opinie medicală gratuită şi opţiunile de tratament furnizate de medicii specialişti din Turcia, alături de o estimare a costurilor, în cazul în care pacientul doreşte să meargă la clinică.
 
Pentru programări în cadrul Centrului Medical Anadolu sau pentru informaţii suplimentare, va rugăm să ne contactaţi telefonic sau să ne trimiteţi un email!

Medic Center Constanţa
Str. Timişana nr. 34, incinta clădirii BRD, et. 4
Telefon: +4 0241 543 920 / +4 0241 543 930
Email: office@mediccenter.ro
Website www.anadolu-medical-center.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii