Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Bărbat din Tuzla, angajat ca pompier la Primăria Eforie, reținut după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea mită. Ce s-a angajat să facă în schimbul banilor primiți

ro

19 Jan, 2018 12:19 6188 Marime text
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus, la data de 17 ianuarie 2018,  reţinerea pentru 24 de ore inculpatului CADÎR TENOR, în vârstă de 52 de ani, din comuna Tuzla, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, prevăzută de art.291 Cod penal.
 
Potrivit compartimentului de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, ca stare de fapt, că la data de 17 ianuarie 2018, inculpatul a fost depistat în flagrant după ce a primit de la denunţătorul D.M. sumele de 1.000 de lei şi 300 de euro, pentru a interveni pe lângă primarul oraşului Eforie şi pe lângă alţi funcţionari publici, persoane asupra cărora l-a asigurat că are influenţă, în vederea obţinerii permisiunii de a amplasa o tarabă pe str. Panselelor din Eforie Nord, în scopul desfăşurării unor activităţi negustoreşti în perioada de vară a anului 2018, fără îndeplinirea condiţiilor legale (fără depunerea unui dosar, respectiv fără obţinerea unei autorizaţii valabile).
 
În cauză a fost formulată propunere de arestare preventivă faţă de inculpat pentru următoarele 30 de zile, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa a dispus arestul la domiciliu al inculpatului pentru următoarele 30 de zile.
 

”Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie” - au precizat procurorii.

UPDATE: 

Potrivit unor surse, suspectul este angajat ca pompier voluntar la Primăria Eforie. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dumitrache 19 Jan, 2018 17:07 Nu pot sa cred...
  • Ce chestie 19 Jan, 2018 16:07 Sa intamplat mai repede decat ma asteptam,nu au mai avut rabdare pana in primavara