Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocatul Poporului Constanţa continuă acordarea Audiențelor cetățenilor din județul Tulcea

ro

15 Mar, 2017 12:49 3332 Marime text
Luni, 20 martie 2017, începând cu ora 10.00, reprezentanții Instituției Avocatul Poporului — Biroul Teritorial Constanța, vor acorda audiențe cetățenilor județului Tulcea, la sediul Prefecturii. Cetățenii pot solicita sprijinul Avocatului Poporului în mod gratuit, fără perceperea de taxe. Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiție din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum și documente justificative, în copie. Înscrierile se pot face la tel: 0241 550 544.
 
Instituția Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor în raport cu autoritățile publice. Este important de reținut faptul că legea dispune patru domenii de activitate, în care poate acționa Avocatul Poporului.
 
Acestea sunt:
 
— Drepturile omului, egalitatea de șanse între bărbați și femei, culte religioase și minorități naționale;
 
— Drepturile copilului, ale familiei, tinerilor, pensionarilor, persoanelor cu handicap;
 
— Armată, justiție, poliție, penitenciare;
 
— Proprietate, muncă, protecție socială, taxe și impozite.

Sursa foto: Facebook / Avocatul Poporului

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Posirca G. 13 Jun, 2017 19:55 Marti, 13 Iunie 2017, 19:38 Gigi Posirca Buna ziua, doresc sa fiu si eu infomat, trebuie sa prezentam un cetificat de calitate de mostenitor, pentru dovedirea filiatiei, in vederea solutionarii cererii de reconstituire a dreptului de proprietate la Primarie, dupa bunicul nostru. Am fost 6 mostenitori (nepoti) in 2005, dar dupa multe amanari, am primit o adresa de la primarie, ca in termen de 120 de zile sa depunem acest certificat de mostenitor, din mostenitorii nominalizati in 2005, unii au decedat, iar copii lor plecati prin alte tari nu vor sa mai depuna actele necesare pentru obtinerea acestui certificat de calitate de mostenitor. Cum putem proceda in aceasta situatie? putem dovedi aceata calitate , direct la primarie, prin actele de stare civila? Va multumesc. G.P.