Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA Mai multe străzi din Constanța, fără apă până la ora 23.00

ro

29 Aug, 2013 18:41 1517 Marime text
Astazi, in timpul lucrarilor programate in cadrul Programului Operational de Mediu in zona de centru a orasului Constanta, echipele SC RAJA SA au constatat ca racordul conductei de apa de pe strada Avram Iancu, la intersectia cu aleea Garofitei, cat si o portiune de 4 metri din conducta existenta sunt avariate, asa incat s-a luat decizia inlocuirii, in regim de urgenta, a celor doua componente.

Prin urmare, abonatii situati pe str. A.Iancu, intre str. Atelierelor si Tepes Voda, cei de pe str. Sarmisegetuza, intre Mihaileanu si Rascoala 1907 vor fi lipsiti de apa pana in aceasta seara, la ora 23,00. Abonatii de la blocurile situate pe al. Garofitei, intre str. Mihaileanu si Rascoala 1907 vor avea apa cu presiuni reduse. Ceilalti abonati pentru care s-au anuntat lucrarile din cadrul POS Mediu- zona Centrala si Peninsula - vor beneficia de apa incepand cu ora 21,00.

SC RAJA SA Constanta a deplasat toate fortele umane si utilajele necesare pentru efectuarea lucrarii neprevazute in regim de urgenta si, totodata, le dam asigurari abonatilor afectati ca se lucreaza in ritm alert pentru reluarea furnizarii de apa in cat mai scurt timp.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii