Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Augustin Zegrean vrea să revină în politică şi să fie senator

ro

10 Sep, 2016 16:01 2649 Marime text
După ce a fost preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean vrea acum să revină în politică şi să fie senator. Aşa că a depus cerere să candideze la alegerile parlamentare pe listele organizaţiei PNL Bistriţa Năsăud.

Fostul preşedinte CCR a mai fost senator FSN, între 1990-1992, apoi s-a înscris în PD şi a fost deputat de Bistriţa. În 2007 a fost numit judecător la Curtea Constituţională de preşedintele de atunci, Traian Băsescu.

„Eu am mai fost senator şi vreau să-mi închei activitatea cu asta, să închid cercul. Nu este suficient să fii tânăr şi să vrei să fii în Parlament. Nu cred că e destul asta. Aţi văzut, în ultimii ani, ce s-a întâmplat cu legislaţia. Părerea mea este că mare parte din legislaţia românească trebuie rescrisă. Şi eu cred că am experienţa şi expertiza necesară pentru a contribui la asta. Gândiţi-vă doar la Legea Pensiilor. De câte ori s-a modificat şi ce-i cu Legea Pensiilor. Dar asta nu înseamnă că voi şi candida. Eu doar mi-am oferit serviciile”, a spus fostul președinte al CCR, citat de Digi 24.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii