Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost dispuse măsuri de supraveghere judiciară faţă de 113 persoane

ro

21 Aug, 2016 15:11 2230 Marime text
În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 113 de persoane şi au fost înregistrate 11 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri.
 
Aşadar, în perioada 12 – 19 august, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 113 persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.
 
Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 18 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu și faţă de 95 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar.
 
În această perioadă, la nivel naţional, au fost înregistrate 11 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri. Astfel, măsura controlului judiciar dispusă iniţial a fost înlocuită cu arestarea preventivă (în 2 cazuri), din control judiciar în condamnare cu executare (1 caz) și din control judiciar în condamnare cu suspendare (1 caz).
 
De asemenea, în şapte situații a fost dispusă înlocuirea arestului la domiciliu cu arestarea preventivă. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii