Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestat preventiv pe o perioadă de 15 zile, pentru tentativă la tâlhărie calificată

ro

06 Jan, 2015 10:47 1572 Marime text
La data de 5 ianuarie a.c., Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Alexandru Mircioiu, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, în sarcina inculpatului s-a reţinut că în noaptea de 12 / 13 decembrie 2014, în jurul orei 05.06, în timp ce persoana vătămată P.V. se afla în incinta barului „La Plopi” din municipiul Constanţa, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, prin ameninţarea cu un cuţit, inculpatul a încercat să o deposedeze de bani, acţiune întreruptă de strigătele persoanei vătămate. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 15 de zile.

Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa precizează că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii