Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial! Ionuț Adrian Fotin, inspector Antifraudă Constanța, a fost arestat preventiv

ro

04 Nov, 2021 15:51 1948 Marime text



Ionuț Adrian Fotin, inspector în cadrul Direcției Regionale Antifraudă Fiscală Constanța, în sarcina căruia s-a reținut comiterea infracțiunii de luare de mită, a fost arestat preventiv pentru 15 zile.  
 
Decizia a fost luată, potrivit datelor noastre, de Ştefania Pîrlogea, judecător în cadrul Secției Penale a Tribunalului Constanța.
 
Hotărârea de arestare nu este definitivă!
 
Oficial!:
 

În baza art. 226 alin. 1 Cod procedură penală admite propunerea formulată de DNA –ST CONSTANŢA În baza art. 223 alin. 2 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. 1 şi 3 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului FOTIN IONUŢ ADRIAN, pe o durată de 15 de zile, începând cu data de 04.11.2021 şi până la data de 18.11.2021, inclusiv. În baza art. 230 alin. 1 Cod procedură penală dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Respinge cererea privind luarea faţă de inculpat a măsurii preventive a arestului la domiciliu/control judiciar, formulată de către apărătorii acestuia, ca nefondată. Măsurile dispuse se comunică administraţiei locului de deţinere. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 04.11.2021.  

 
În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:
 

În cadrul unui control inițiat și efectuat în perioada iulie-august 2021 la sediul unei societăți comerciale din municipiul Constanța, în calitatea menționată, inculpatul Fotin Ionuț Adrian ar fi primit suma de 2000 lei, în legătură cu îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, de la reprezentantul societății controlate, iar la data de 20 septembrie 2021, ar fi acceptat promisiunea aceleiași persoane de a-i da în viitor, în legătură cu efectuarea aceluiași control, suma de 4.000 lei.
 
Inculpatului i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

 
Citește și
 
Update. Arest pentru 15 zile
Ce avere are Ionuț Adrian Fotin, inspector Antifraudă Constanța, reținut pentru luare de mită (documente)

 
Update. Ionuț Adrian Fotin, inspector Antifraudă Constanța, încătușat de DNA pentru luare de mită
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii