Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2. Consilierii judeţeni cer demisia lui Adrian Gâmbuţeanu de la conducerea RAJDP (video)

ro

16 Jul, 2015 13:17 2416 Marime text
 
 
Adrian Gâmbuţeanu, directorul Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa prezintă, în şedinţa CJC, raportul de activitate al Regiei pe anul 2014 şi primele cinci luni din acest an. "Am aflat din presă că domnul Gâmbuţeanu are privilegiul de a prezenta situaţia Regiei", a spus vicepreşedintele CJC, Cristinel Dragomir. Situaţia este tensionată.

​Potrivit lui Adrian Gâmbuţeanu, Regia are datorii totale de aproape 28 de milioane de lei către furnizori, dar şi CJC are o datorie de 11 milioane de lei către Regie, reprezentând cheltuieli cu leasinguri, înfiinţări de păduri etc. "Dacă nu eram nevoiţi să plătim aceste leasinguri, Regia avea acum datorii mult mai mici".

UPDATE


Răspunsul lui Cristinel Dragomir: "Credeţi că o să vă plătească cineva lucrările de la Herghelia Mangalia, lucrări care nu sunt făcute pe domeniul public? Nu există niciun contract pentru aceste lucrări, minţi cu neruşinare! Aţi venit să ne prezentaţi un raport care arată că la Regie e lapte şi miere, când, de fapt, Regia se află într-o groapă din care nu mai poate ieşi curând. Dacă credeţi că veţi primi bani pe parteneriate făcute pe vorbe vă înşelaţi. Cât sunt eu vicepreşedinte nu veţi primi aceşti bani".

UPDATE2


Consilierul local George Măndilă i s-a adresat directorului Regiei: "Vă solicit, încă o dată, în nume personal, demisia. Nu înţeleg de ce vă şineţi scai de funcţie. Aveţi rezultate dezastruoase, deşi conduceţi o mină de aur, aveţi şi probleme penale şi mai aveţi şi conflicte cu conducerea CJC". Cristinel Dragomir a intervenit şi a afirmat că CJC nu are niciun conflict cu Regia, ci pur şi simplu, nu a existat comunicare şi colaborare. "Sunt de acord cu colegul George Măndilă, domnule director, daţi-vă demisia! La următoarea şedinţă de consiliu vom înainta un proiect de hotărâre în aceste sens!", a mai spus Cristinel Dragomir.

Citeşte şi ATAC LA VICEPREŞEDINTELE CJC CRISTINEL DRAGOMIR. GÂMBUŢEANU - „REZULTATUL MEU LA INTERVIU A FOST MODIFICAT“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii