Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav. Tânăr motociclist mort după ce s-a izbit cu un autoturism de Constanța. Unde s-a întâmplat. S-a ales praful de motor (foto+video)

ro

21 May, 2017 07:52 43744 Marime text
Un accident grav, soldat cu moartea unui motociclist, s-a produs ieri după-amiază, pe șoseaua de centură, în zona magazinului Dedeman, scrie stiridebuzau.ro.

Un tânăr de 36 de ani, din București, și-a pierdut viața după ce a intrat cu motocicleta într-o mașină condusă de o constanțeancă de 67 de ani.

Femeia venea dinspre Focșani și, la un moment dat, în zona benzinăriei, a întors mașina în mijlocul drumului, fără să se asigure.

Motociclistul, care se deplasa cu viteză dinspre fabrica de bere, a observat prea târziu mașina și, cel mai probabil, nu a mai putut evita impactul.

Femeia de 67 de ani, intrată în stare de șoc după accident, a fost transportată la spital. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs evenimentului.

În urma teribilului accident motorul efectiv s-a dezmembrat.

Sursa text, foto si video: stiridebuzau.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Analiză 21 May, 2017 19:20 Nu a acordat prioritate motocicletei,nu întorci,faci manevra la stânga fără a te asigura și a da prioritate. Chiar nu calculează când face manevra spre stânga ? Probabil motociclistul avea viteză,nu știm din filmul prezenta,pe aceea porțiune de trafic,care era viteza legală. Păcat de acest incident.