Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier pe E85. Șapte persoane au ajuns la spital în urma evenimentului

ro

05 Dec, 2023 09:12 967 Marime text
Şapte persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale în urma unui accident de circulaţie petrecut pe E85, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit Inspectoratului de Poliţe Judeţean (IPJ) Buzău, evenimentul rutier s-a petrecut la ieşirea din municipiul Buzău. Din primele informaţii, şoferul unui autoturism nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de deplasare şi a acroşat un alt autovehicul de pe aceeaşi bandă de mers în care se aflau mai multe persoane ce urmau să ajungă la locul de muncă.

"Din primele date de la faţa locului a reieşit că, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Ploieşti către Buzău, un şofer de 51 de ani, din Bacău ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeaşi direcţie de mers la volanul căruia se afla un conducător auto de 50 de ani, din Ulmeni", a transmis IPJ Buzău.


În urma evenimentului rutier, şapte persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

"Accidentul s-a soldat cu rănirea ambilor şoferi, dar şi cu rănirea unei pasagere de 43 de ani, din Bacău care se afla în maşina şoferului de 51 de ani. Totodată, din maşina conducătorului auto de 50 de ani, au fost răniţi alti 4 pasageri cu vârstele cuprinse între 54 de ani şi 50 de ani, toţi din comuna Ulmeni. Cu toţii au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale", precizează sursa citată.


Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.


Sursa: Agerpres.ro. 


Citește și:


Accident mortal! Un șofer și un pasager și-au pierdut viața în urma unui eveniment rutier (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii