Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victimele accidentului rutier, petrecut la Buzău, sunt stabile

ro

19 Jan, 2024 15:29 752 Marime text





 
  • Cele 11 victime ale accidentului rutier petrecut la ieşire din municipiul Buzău, la intersecţia drumurilor naţionale DN2 (E85) şi DN1B, au vârste cuprinse între 11 şi 28 de ani şi sunt stabile, primind îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU), potrivit Agerpres.

Potrivit Instituţiei Prefectului, cele 11 persoane, între care şi 7 copii au fost preluate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău.

„Toate victimele sunt stabile. Victimele sunt evaluate de medicii de la SJU Buzău şi cel puţin până în momentul acesta nici unul dintre răniţi nu necesită transfer la o clinică din Capitală. Victimele au vârste cuprinse între 11 şi 28 de ani", a transmis Instituţia Prefectului Buzău.


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Neron Lupaşcu' al judeţului Buzău a fost solicitat să intervină în jurul orei 11,30 pentru acordarea primului ajutor medical şi asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la un accident rutier produs pe DN2.

„În evenimentul rutier au fost implicate 2 autoturisme şi un microbuz, în care se aflau un total 11 victime neîncarcerate dintre care 7 copii şi 4 adulţi, conştienţi şi cooperanţi ce au fost evaluaţi medical", a transmis ISU Buzău.


Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău a întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier.

„Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între trei autovehicule ce se deplasau pe direcţia Buzău către Bucureşti, la volanul cărora se aflau trei şoferi, de 69, 28 şi 49 de ani, din Vrancea şi Bucureşti", a precizat IPJ Buzău.

Citește și
Accident rutier grav pe DN 2, Buzău-București. Șapte copii implicați în incident (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii